Filozófiánk

Néhány fős kis nyomdából, a mai napig nálunk dolgozó szakemberekkel kezdtük. Az összetartásra, a team munkára építettünk akkor is és ma is. A csapat azóta bővült, a folyamatosan megújuló technológiánk az élvonalba segített minket, de egy valami nem változott, a munka iránti elkötelezett odaadásunk,minőség és színvonal, valamint a csapatunk, munkatársaink és megrendelőink elégedettségének egyre nagyobb igénye.

Ezért magabiztosan jelenthetjük ki, hogy: Jól nyomjuk!

 • 1990

  A veszprémi OOK-Press nyomda a hajdani Országos Oktatástechnikai Központ (innen az OOK, mint cégnév) kis nyomdájából jön létre.

 • 1997

  Szathmáry Attila veszi át a céget, majd megkezdi a nyomda fejlesztését, bővítését.

 • 2000

  A nyomda növekedésének köszönhetően átteszi telephelyét az 1000 m2-es Csillag utcai épületbe. Ügyfélkörében egyre nagyobb szerepet kap a külföldi export.

 • 2007

  Az OOK-Press nyomda folyamatosan bővülő stabil ügyfélkörének köszönhetően tovább fejlődik, növekszik, melynek eredményeként újra egy még nagyobb, mintegy 2100 m2 alapterületű telephelyre, a Pápai úti épületbe teszi át székhelyét.

 • 2010-12

  A nyomda profilját bővíti a legújabb technológiával dolgozó plotter és digitális gépekkel, új CTP berendezéssel.

 • 2013

  A megnövekedett rendelésszám okán új íves, színes nyomógép került beszerzésre, melynek köszönhetően mind felbontásban, mind nyomási sebességben kiemelkedő eredmény érhető el.

 • 2014

  Közép-európában elsőként, új digitális, tekercses nyomógép került beszerzésre, mely gazdaságos kivitelezést biztosít a kisebb példányszámú fekete-fehér könyvnyomtatás tekintetében.

 • 2015

  A digitális nyomógépsor fontos pillérként állt munkába a digitális cérnafűző gép, mely kitűnő elemének bizonyult a folyamatosan bővülő gyártósornak.

 • 2016-2018

  Újabb professzionális hightech gépekkel bővítettük gépparkunkat (táblanyomtató, digitális mintakészítő/vágó, cérnafűző, sapkázó előzékelő berendezés, hajtogatógép, digitális nyomógép) gazdagítva ezzel termékkínálatunkat, portfóliónkat, növelve ezzel termékeink minőségét és a kivitelezés hatékonyságát.

 • 2019

  Az OOK-Press nyomda 2019-ben 49 dolgozót foglalkoztat és fennállása óta egyazon, teljes mértékben magyar, családi tulajdonban van. Büszkén elmondhatjuk, hogy az OOK-Press nyomda immáron második családi generációja biztosítja töretlenül a siker útját és a minőségi termékgyártást.

Forduljon hozzánk bizalommal:

Jól nyomjuk!

Elérhetőségeink

Cím: 8200 Veszprém, Pápai út 37/A
Telefon: +36 88 425 260
Email: info[kukac]ookpress[pont]hu

Ügyfélfogadás

Munkanapokon: 8.30-16:00 óráig
Hétvégén: Zárva

Keressen minket, vágjunk bele együtt!

Szerencsések vagyunk, mert abból élünk, amit szeretünk. Innovatívak és vállalkozó kedvűek vagyunk. Széles spektrumon mozgunk, az Ön megkeresését is a szívügyünknek tekintjük!