OOKs kiállítói stand

OOKs kiállítói stand a világ egyik legnagyobb könyvkiállításán

OOKs kiállítói stand a világ egyik legnagyobb könyvkiállításán

A Frankfurti Könyvvásár a nemzetközi könyvkereskedelem és könyvkultúra minden év októberében megrendezésre kerülő kiemelkedő eseménye, a világ
legnagyobb könyvvására 1949 óta. Nyomdánk közös együttműködésben Axel Dielmann-nal és az ő által képviselt frankfurti székhelyű kiadó, a Dielmann Verlag-gal közös standon jelent meg az idei eseményen.
Könyveik rendkívül sikeresek, széleskörben ismertek és büszkén mondhatjuk, hogy köteteik az OOK-Press Nyomdában készülnek immár sok-sok éve.

A képeken látható stand gyártását tervezés előzte meg, majd a praktikus és könnyen szállítható PVC anyagú falakat a csomagolást követően összekészítettük és Frankfurtba a helyszínre szállíttattuk.
Az összeszereléshez alig pár szerszám volt szükséges, s némi fúrást, csavarozást követően összeállt a stand, hogy izgalmas könyvekkel a polcain várja az odalátogató közönséget.

Egyedi logóval ellátott, akár nyomtatott, akár 3D hatású PVC betűkből felragasztott standokat tervezünk, illetve gyártunk, segítünk a kivitelezésben is az azon kedves megrendelőknek, kiadóknak, akik szeretnének a jövőben hasonló rendezvényeken, kiállításokon megjelenni.
Sokan tudják, hogy a könyvvásárokon, kiállításokon megjelenni és ott újabb üzleti kapcsolatokat kötni érdemes.

A legszigorúbb pandémiai szabályok betartása mellett, a rendezvényen nyolcvan országból kétezer vállalkozás vett részt kiállítóként – köztük könyvkiadók, terjesztők, irodalmi ügynökségek –, és háromszáz szerző mutatkozott be új vagy első munkájával.

Széchenyi 2020 logo