Rólunk

OOK-PRESS

Bemutatkozás

Hosszútávú célunk az elérhető legjobb minőségű, gyors átfutású és kedvező árú nyomdai szolgáltatások nyújtása, ezért folyamatosan figyelemmel kísérjük a legújabb piaci trendeket, hogy maximálisan segíthessük ügyfeleinket a számukra legmegfelelőbb nyomdatermékek kiválasztásában. A munkánk során a minőség mellett fontosnak tartjuk a gyors és precíz munkavégzést, valamint az ügyfelekkel folytatott folyamatos kommunikációt is. A hazai piacon túl több nagyobb európai nyomdával is jó üzleti kapcsolatot alakítottunk ki, ügyfeleink Európa egész területéről keresnek minket megbízásaikkal.

Cégfilozófiánk lényege, hogy az elkészült nyomdai anyagokkal való megjelenés a nívós reprezentáció egyik legfontosabb formája. Tisztában vagyunk vele, hogy megbízóinknak azért van szüksége kiváló minőségű nyomdai anyagokra, mert ezek biztosítják a méltó bemutatkozást, a vállalat népszerűsítését és színvonalas képviseletét. Ezért a meggyőző megjelenés és céges arculat elképzelhetetlen minőségi nyomdai munka nélkül, melynek létrehozása a mi feladatunk.

Hisszük, hogy gépparkunk korszerűsítése mellett kollégáink szaktudásának folyamatos fejlesztésére is komoly hangsúlyt kell fektetnünk, hiszen minden igyekezet hiábavaló volna a megfelelő és legfrissebb szakmai ismeretek hiányában.

CSAPATUNK

Az OOK-Press csapata segít Neked, bármilyen kívánságod is van. Komplett nyomdai szolgáltatást nyújtunk, egyedülálló technológiával, gyors határidővel és szállítással.
szathmary-gergo
Szathmáry Gergő
Üzletfejlesztési vezető
tel.: +36 (20) 364 56 76
e-mail: gergo@ookpress.hu
szathmary-attila
Szathmáry Attila
Ügyvezető
tel.: +36 (88) 425 260
szathmary-balint
Szathmáry Bálint
Gyárvezető
tel.: +36 (20) 910 77 76
e-mail: balint@ookpress.hu
Brigi_
Horváth Brigitta
Pénzügyi kapcsolatok
tel.: +36 (70) 430 86 58
e-mail: brigitta@ookpress.hu
Melinda
Németh Melinda
Export termékmenedzser
tel.: +36 (70) 362 36 34
e-mail: nemethm@ookpress.hu
Juci jobb
Szűcs Judit
Belföldi termékmenedzser
tel.: +36 (70) 369 45 32
e-mail: szucs.judit@ookpress.hu
Laci
Schreiner László
Dekorációs gyártásvezető
tel.: +36 (70) 623 63 80
e-mail: laszlo@ookpress.hu
Széchenyi 2020 logo