Ragasztókötött könyv

A ragasztókötött, vagy puhatáblás könyv az ár-minőség-sebesség bajnok terméke. Gyorsan gyártható, költséghatékony mégis magabiztos megjelenést ad forgatója számára.

Gyártását tekintve hajtott ívekből álló összehordott könyvtestre ragasztunk hotmelt vagy PUR ragasztóval egy keményebb borítót. Kivitel szempontjából készülhet színes vagy fekete-fehér belívvel, és borítóval is.
A borító adja a könyv arcát amit fényes vagy matt fóliával is lehet kezelni, de a prémium megjelenés érdekében soft touch ( selymes tapintású) avagy karcálló fóliával is gyártható. Nyomdánk az ennél is exkluzívabb megjelenést formalakkal vagy akár 3d formalakkal is tudja garantálni.

Méretét tekintve a gyártási méret jellemzően A/6 ( 105*148mm) , A/5 (148*210mm), A/4 (210*297mm), A/3 (297*420mm) vagy B/5 (170*240mm), B/4 (240*340mm), de ettől eltérő méretet is is elkészíthető, teljesen az ügyfél igényeire szabva. A gerinc vastagsága 3mm-től 50 mm-ig terjedhet.

Könyv, magazin vagy prospektus készítésekor javasoljuk ezt a fajta gyártási technológiát választani, mert komoly, professzionális megjelenést kölcsönöz a kiadványnak.

Reviews

There are no reviews yet.

Only logged in customers who have purchased this product may leave a review.

Széchenyi 2020 logo